Pubkveld Ljørdalsdaga 2017

Pubkveld på Ljøratunet Fredag 07.07 klokken 21.30- 02.00.

Aldersgrense: 18 år.

Innløs Kr: 150,-

I år har vi invitert Tone Wattum og Ralph Nilson til å spille for oss.

Her kan du lytte til dem på Youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=_dhI4mEvH-Q


Tone Wattum og Ralph Nilson som duo, er tilbake på scenen med fullt drag. De er mest kjent som Country artister, men overrasker med et bredt reportoar; pop, klassikere, rock’n roll og god dansemusikk. De har mange ganger vist sin kapasitet til å underholde, det ser en fra alle TV program både i Norge og i Sverige.

Utallige Show og festivaler har de bak seg, og nå vil vi heldigvis få se og høre dem igjen.                                                                 

Ralph Nilson, supergitaristen i fra Arvika, er kjent fra ”The  Spotnicks”, og har vært med mange store artister i inn – og utland. Han har turnert verden rundt og har mange fans.           

Tone Wattum har ny full cd innspilt i Nashville og Jackson TN. Dette er hennes 6.utgivelse. En av ”Sun Records” levende legender, Rayburn Anthony synger med i en duett, også Wendel Adkins er med i en sang hun selv har laget. Hun har blitt intervjuet i flere fora, radio og tidninger. NRK gjorde 27. april 2015 en god del intervjuer, og presenterte programmet Ukas Album, hvor Tone ble spilt hver dag hele uken. De urfremførte en låt fra den nyeste produksjonen. NRK P1 spiller fra den nye cd skiven, programmet heter «På Dansefot«.Tone og Ralph var med i et stort show med selveste Stella Parton i Våler den 20. August. Fullsatt sal og de kunne hatt minst 2 konserter til, så stor var etterspørsel på billettsalget.


Til alle som vil danse eller bare høre på god musikk ; det kan være verdt å ta en tur for å høre denne duoen.

Follow us