CAMPING

Image

Velkommen til
Fulufjellet Camping

Fulufjellet camping ligger i hjertet av Trysils praktfulle natur med fantastisk utsikt. Helt inntil Fulufjellet Nasjonalpark og ved siden av det intime og familievennlige Fulufjellet Alpinsenter, med gåavstand til restaurant.

Om sommeren kan du oppleve grenseløs magi i snille fjell og skogslandskap. Du kan fiske i den vakre Ljøra-elven, og du kan til og med padle helt til Sverige. Fulufjellet er et fantastisk turområde og har mange sykkelstier.

Velkommen til Fulufjellet camping!

Image

Priser

Vi har hovedsakelig helårsplasser, men har også 10 plasser for korte opphold. Sanitæranlegget er nybygget og vi har stort fokus på renhold.

Priser på helårsplasser starter på 14.000,- per år.
For mer informasjon om helårsplasser trykk på linken nedenfor.

Korte opphold:

NOK 495,- per natt inkludert strøm og tilgang til sanitær-anlegg.

Magiske campingplasser
i Østerdalen og Trysil.

Østerdalen er et av de store dalførene på Østlandet, mellom Gudbrandsdalen i vest og riksgrensen mot Sverige i øst. Østerdalen følger Glommas dalføre fra Røros i nord til Elverum i sør, og landskapet er preget av skog og avrundede fjell og snille landskap. Camping gir en unik mulighet til å komme nær magiske opplevelser i og rundt naturen. Uansett hvilke av våre 6 anbefalte campingplasser du ønsker å bo, er det god plass og flotte utgangspunkt for fotturer, fjellturer, sykkelturer, fiske og flotte naturopplevelser.

fulu-166x60.png

Fulufjellet AS
2425 Ljørdalen

+47 959 98 119
admin@fulufjellet.no

Navigasjon

Følg oss

miljøfyrtårn
Alle rettigheter © 2024 Fulufjellet.no. Les vår personvernerklæring
Utarbeidet og driftet av glåme

Driftet og utviklet av glåme