VÅRT SNEKKERTEAM

Image

Vi realiserer din hyttedrøm

Fulufjellet AS leverer kun hytter med høy håndverksmessige kvalitet og design. Med et eget snekker-team sikrer vi deg et veldig godt produkt som blir bygget av de som kjenner produktet aller best. Vi bruker nesten utelukkende lokale leverandører fra Trysil.

Fulufjellet AS operer innenfor mange forskjellige områder i Fulufjellet/ Ljørdalen. Vi kjenner nærområdet ekstremt godt og vet hva slags hytter og løsninger som fungerer her. 

Velger du hytte gjennom Fulufjellet AS får du en kontaktperson som jobber tett med deg for å realisere hyttedrømmen på en enkel og smidig måte. Vi er en lite team som jobber i administrasjonen så du kan forholde deg til samme personer fra A til Å i prosessen.

Vi hjelper deg med alt av visning, opparbeidelse av tomter og hele byggeprosessen helt frem til overlevering av hytten. Underveis hjelper vi deg gjerne med å tilpasse prosjektet og kommer med forslag til smarte løsninger som vi vet fungerer.

Vi er stolte av å være en leverandør av kvalitetshytter og er veldig stolte over håndverkerne som jobber hos oss. 

Kulør Fulufjellet er en interiørbutikk som ligger like ved hytteområdet. Her hjelper vi deg med alt av interiør og du får gode rabatter hvis du velger en hytte gjennom Fulufjellet AS.

Bygget drømmehytta

Avtal visning med oss
- når som helst!

fas fa-photo-video

Bli inspirert

Ingen av hyttene vi har bygget så langt har vært like. Vi tilpasser hytten i en uendelig verden av muligheter. Her vil vi inspirere deg fra noen av hyttene Fulufjellet har bygget.

fulu-166x60.png

Fulufjellet AS
2425 Ljørdalen

Telefon: +47 959 98 119
E-post:
admin@fulufjellet.no

Følg oss

Miljøfyrtårn

miljøfyrtårn
Alle rettigheter © 2024 Fulufjellet.no. Les vår personvernerklæring

Driftet og utviklet av glåme